BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.434,05
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Gençlerbirliği maç sonucu, golleri ve geniş özeti 27 Aralık

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasının açılış maçında Beşiktaş ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi..

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş ile Gençlerbirliği kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Gençlerbirliği 1-0 kazandı.  

Maça daha etkili başlayan taraf ev sahibi Gençlerbirliği'ydi. Ev sahibi ekip aradığı golü 20. dakikada buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Zec düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha tempolu geçti. İlk dakikalardan itibaren beraberlik golünü arayan siyah-beyazlı ekip, Almeida, Olcay ve Mustafa Pektemek'le bulduğu net fırsatlardan yararlanamadı. Beşiktaş golü ararken savunmada da ciddi boşluklar bıraktı. Bu boşlukları değerlendirmeye çalışan ev sahibi ekip Stancu'yla çok net bir fırsattan yararlanamadı. Rumen futbolcu altıpas üzerinden boş kaleye topu gönderemedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş rakibine 1-0 mağlup oldu.

Siyah-beyazlı taraftarlar maçın ardından ''Söylesene hocam takım niye oynamıyor'' diye tempo tutarak Slaven Bilic'e mesaj gönderdi. 

GENÇLERBİRLİĞİ 1-0 BEŞİKTAŞ

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakem: Özgür Yankaya

Gençlerbirliği: Ramazan, Tosic, Ahmet, Ante, Gosso, Jimmy 8dk.88 Oktay Delibalta), Petrovic (Dk.80 Ferhat), Doğa, Özgür, Zec (Dk.85 Uğur Çiftçi), Stancu
Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

Beşiktaş: Tolga, Serdar (Dk.76 Ömer Şişmanoğlu), Sivok, Ersan (Dk.13 Escude), Uğur, Gökhan (Dk.55 Mustafa Pektemek), Necip, Veli, Olcay, Holosko, Almeida
Teknik Direktör: Slaven Bilic

Sarı Kart: Tosic (Gençlerbirliği), Olcay (Beşiktaş)

Gol: Dk.20 Zec (Gençlerbirliği)  
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN