BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş derbide tam kadro

Derbinin hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak olan Beşiktaş'a sakat futbolculardan da iyi haber geldi.

Abone ol

Beşiktaş'ta izin yarın bitiyor. Derbinin hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak olan Beşiktaş'a sakat futbolculardan da iyi haber geldi. Kayserispor maçında sakatlanan Rüştü, takımla çalışmalara başlıyor.

RÜŞTÜ TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR; DERBİYE TAM KADRO HAZIRLANACAĞIZ

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kulüp doktoru Devrim Urgun, "Rüştü, sakatlıktan kurtuldu. Takımla çalışmalara başlayacak, teknik heyetimiz uygun bulursa derbide de forma giyebilir. İbrahim Toraman da zaten maskeyle çalışmalara başlamıştı. Durumu iyi... Bir tek Muhammet Demirci var; o da topla belli hareketler yapmaya başladı. Özetle bir aksilik yaşanmadığı taktirde Beşiktaş, Galatasaray derbisine tam kadro çıkacak" dedi.

BEBE'NİN DURUMU İYİ, ŞUBAT'TA TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Beşiktaş'ta Portekizli forvet Bebe'nin durumuna bağlı olarak devre arasında forvet transferi yapılıp, yapılmayacağı konuşulurken, kulüp doktoru Urgun, Bebe'nin tedavi sürecinin çok iyi gittiğini söyledi. Urgun, "Bebe, Portekiz Milli Takımı'nın fizyoterapi grubuyla çalışıyor. Doktor Mario Gaspar, Bebey'le yakından ilgileniyor; biz de kendisiyle ilgili her hafta bilgi alıyoruz. Sabah çalışmaya başlıyorlar; 4-5 saat çalışıyorlar. Portekiz ekibinin bize verdiği bilgi Bebe'nin her geçen gün aşama kaydettiği ve Şubat'ta takımla çalışmalara başlayacak düzeye geleceği yönünde" şeklinde konuştu.

ERSAN ÖZLEMLE TOPA VURUYOR

Devrim Urgun, uzun süreli sakatlık geçiren bir diğer futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün durumunun çok daha iyi olduğunu ifade ederek, "Ersan'ın morali çok iyi; kendini iyi hissediyor ve geleceğe güvenle bakıyor. Her hafta bir aşama katediyor. Ameliyatını gerçekleştiren Prof.Dr. Ömer Taşer de kendisini her hafta düzenli şekilde kontrol ediyor. Cybex çalışmalarına başladı. Hatta özlemle topa vuruyor. Kısa pas çalışmaları yapıyor. Normalde, Ocak'ta sahalara dönecek; ancak teknik heyetimizle konuştuk ve riske atmamak amacıyla dönüşünü Şubat başı olarak belirledik. Elbette aynı yerden sakalanması, çalışmalara başladığında belli bir riski içerebilir; ama bu risk tüm futbolcular için geçerlidir. Buna benzer sakatlıklar geçiren oyuncular örneğin Sivok ve Mustafa Pektemek, sürekli özel çalışmalar yapıyor. Ersan da takıma döndükten sonra özel çalışmalarını sürdürecektir" dedi.