BIST 10.276
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,07
HABER /  DÜNYA

Berlusconiden Asenaya veto

Berlusconi bu kez G8 zirvesinde dansöz oynatmaya karar verdi. Asena'ya yaşlı ve şişmen dedi. Seçtiği dansözü ise Abromovich önerdi.

Abone ol

Dünyanın en gelişmiş sekiz ülkesinin lideri Sardunya Adası'nda toplanacak ve dansöz izleyecek! İtalya Başbakanı, G8 Zirvesi'ndeki liderlere izlettirmek için Türk dansöz Nuran Sultan'ı seçti. Tavsiyeyi ise Abramovich verdi! ..

ASENA'YI ŞİŞMAN VE YAŞLI BULDU

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, 10 Temmuz'daki G8 Zirvesi'nin resepsiyonu için; ev sahipliğine yakışır bir sürpriz hazırladı. Konuklarına özel bir gece yaşatmak isteyen Berlusconi, sahneye dansöz çıkarma kararı aldı. Türkiye ve Ortadoğu'daki ünlü dansözlerin menajerleriyle bağlantı kurduran İtalya Başbakanı, Asena'yı 'şişman ve yaşlı' buldu.

TAVSİYE ABROMOVİCH'TEN

Rus zengin Roman Abramovich de arkadaşı Berlusconi'ye, Türkiye ziyaretinde seyrettiği Nuran Sultan'ı önerdi. Berlusconi, görüntülerini izlediği Nuran Sultan'ı beğendi ve 'Tamam' dedi.

KİMLER İZLEYECEK?

ABD Başkanı Barack Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Japonya Başbakanı Taro Aso, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, İngiltere Başbakanı Gordon Brown, Kanada Başbakanı Stephen Harper, Almanya Başbakanı Angela Merkel...