BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
HABER /  GÜNCEL

Berkin Elvan'ın babası Burakcan'ın babasına ne dedi?

Berkin Elvan'ın babası, Okmedyanındaki gösteriler sırasında hayatını kaybeden Burak Can'ın babasına telefon ederek başsağlığı diledi.

Abone ol

Gezi olayları sırasında başına isabet eden gaz kapsülü ile yaralanan ve 269 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'dan alkışlanacak bir hareket geldi.

Okmeydanı'ndaki silahlı kavgada hayatını kaybeden Burak Can'ın babası Halil Karamanoğlu'nu arayan Sami Elvan, başsağlığı diledi.

Türkiye günlerdir arka arkaya gelen ölüm acısıyla sarsılıyor. Evlatlarını kaybeden iki babadan ise herkese örnek olacak bir adım geldi.

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, bugün oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Burakcan'ın babası Sami Karamanoğlu'nu en acı gününde yalnız bırakmadı. Onu telefonla arayan Sami Elvan, evlat acısını paylaştı.

BURAKCAN'IN BABASI HALİL KARAMANOĞLU

Dün da Burakcan'ın babası açıklama yapmış ve Berkin için şöyle demişti;

-“Berkin ya da benim oğlum... Benim için bir farkı yoktur.. O da bir evlat benimki de bir evlat. Berkin'in de annesi babası var... benim de evlatlarım var. Sağ ya da sol fark etmez ,herkes bizim evladımız . O cenaze şundan bu bundan diye bir şey düşünemem.”

TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

SEN OĞLUN DA BİZİM OĞLUMUZ

Berkin Elvan'ın ailesi, Twitter'dan telefon görüşmesinin içeriğini açıkladı:

Sami Elvan, Karamanoğlu’na şunları söyledi:

“Senin oğlun da bizim oğlumuz. Acımız aynı, acımız büyük, acılar yarıştırılmaz. Ölümler üstünden siyaset yapılmaz. Acıyı yaşayan biziz. Barışa kardeşliğe dair duygularımızı yaşatalım.”

BURAK'IN BABASI ELVAN AİLESİNİ ZİYARET EDECEK

Halil Karamanoğlu da aynı duyguları paylaştığını, oğlunun cenazesinin yapıldığı Giresun’dan İstanbul’a döndüklerinde Elvan ailesinin ziyaretine geleceklerini söyledi.

Elvan ailesinin yanında olan sanatçı Hilmi Yarayıcı da “Ortak bir acı var, yeni Berkin’ler, Burak’lar olmasın istiyorlar” dedi.

BURAK CAN'IN AĞLATAN CENAZE TÖRENİ

Halil Karamanoğlu 3 ay önce askerden gelişinde karşıladığı oğlunu bu kez kara toprağa uğurladı. Memleketi Giresun'un Alucra ilçesinde yapılan cenaze töreni herkesi acıya boğdu. Cenaze töreninde öyle bir an vardı ki herkesin yıkıldığı vakitti.

Baba Halil Karamanoğlu oğluna veda anı geldiğinde daha fazla dayanamadı. Bir babanın canından can giderken çekilen fotoğraf, tarifsiz acının özeti oldu.
(BURAK CAN'IN CENAZE TÖRENİ HABERİ TIKLAYIN)

burakcanin-babasi-halil-karamanoğlu.20140314165341.jpg

burakcanin-babasi-halil-karamanoğlu.jpg