BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
MAGAZİN

Berkay ve Ece Erken sosyal medyadan açıklama yaptı

Son günlerin olaylı ismi Berkay'ın adı magazin basınının gündeminden düşmüyor. Arda ile kanlı bıçaklı olan Berkay Şahin'in şimdi de Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz sunucu Ece Erken ile yakınlaştığı iddia edildi. Kafa karıştıran fotoğraflara jet hızıyla açıklama geldi

Şarkıcı Berkay Şahin'in adı son günlerde skandallar ile anılır oldu. Futbolcu Arda ile bir gece külubunde kavga eden Berkay'ın adı yine günlerce konuşulacak bir iddia ile anıldı. Sunucu Ece Erken ile şarkıcı Berkay'ın bir mekanda yakınlaştığı iddia edildi, akılları karıştıran görüntüler basına sızdı. Görüntülere önce Murat Karabova'dan sonrada Berkay'dan açıklama geldi. 

Şarkıcı Berkay, önceki gece Murat Karabova için sürpriz bir  doğum günü partisi düzenledi. Geceye katılanlar ünlüler arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Ece Erken oldu. 

BERKAY YALNIZ KATILDI: Berkay, Murat Karabova’nın doğum günü partisinde Ece Erken’le yakınlaştı. Aila adlı mekanda yapılan kutlamaya Berkay, hamile olan eşi Özlem Ada Şahin olmadan katıldı.

ÖPÜŞME İDDİALARI: Ünlü şarkıcı parti sürerken sunucu Ece Erken’le yakınlaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti arttıran ikilinin etraftakilere aldırış etmeden öpüştüğü iddia edildi fakat taraflar iddialar asıldız bir 20 yıllık dostuk dediler. 

3

Sitene Ekle
Etiketler