BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.416,03

Berat Çoşkun Şile'de bulundu

Berat Çoşkun Şile'de bulundu

Şile’de 3 yaşındaki berat coşkun’un kaybolduktan 28 saat sonra ormanlık alanda bulunması oruçoğlu köyü’nde büyük sevince neden oldu. köy halkı, arama çalışmalarına katılan ekipleri uzun süre alkışladı. berat’ın ailesi, sevindirici haberin ardından bir de kurban...

Berat Çoşkun Şile'de bulundu

Şile’de 3 yaşındaki Berat Coşkun’un kaybolduktan 28 saat sonra ormanlık alanda bulunması Oruçoğlu Köyü’nde büyük sevince neden oldu. Köy halkı, arama çalışmalarına katılan ekipleri uzun süre alkışladı. Berat’ın ailesi, sevindirici haberin ardından bir de kurban kesti.

Berat Çoşkun Şile'de bulundu


BUGÜN BENİM BAYRAMIM
Şile'de kaybolduktan sonra bulunan 3 yaşındaki Berat Coşkun'un annesi Emiş Coşkun, ''Diğer anneler de benim gibi sevinir. Bugün benim bayramım'' dedi.

Berat Çoşkun Şile'de bulundu

BERAT’IN YERİ TERMAL KAMERAYLA BELİRLENDİ
Arama çalışmaları avcıların gösterdiği bölgede yoğunlaştırıldı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı askeri birlik, havanın kararması ve sis nedeniyle Berat’ı bulmak için termal kamera kullandı. Arama ekipleri, termal kamera sayesinde küçük Berat’ın yerini tespit etti. Ekipler, Berat’ı ormanlık alanda sağ olarak buldu.

Berat Çoşkun Şile'de bulundu

Sultanbeyli’den bayram ziyareti için gittikleri Şile’de kaybolan Emine ve Tayfun Coşkun’un 3 yaşındaki oğlu Berat’ı bulmak için herkes seferber oldu. Küçük Berat’ı bulmak için bayramın birinci gününden itibaren İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı aralarında komando birliklerinin de bulunduğu 400 kişilik askeri birlik, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve vatandaşlar, aralıksız çalıştı.