BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Berat Albayrak'tan Abdullah Gül'le ilgili kitaba eleştiri

Erdoğan'ın damadı ve AK Parti'li milletvekil Berat Albayrak, Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in çok konuşulan kitabı ile ilgili 'Ne okuduk, ne baktık' yorumunda bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, 'Ankara siyasetiyle ilgili çarpıcı iddialar ve kulisler'in yer aldığı, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 12 yıl başdanışmanlığını yapan Ahmet Sever'in kitabına ilişkin kritik bir eleştiri yaptı.

"BENCE KIYMETİ HARBİYESİ OLMAYAN BİR KİTAP"

TBMM'ye gelerek kayıt işlemlerini yaptıran Albayrak, gazetecilerin kendisine yönelttiği 'Abdullah Gül ile 12 yıl' adlı kitaba ilişkin "Ne okuduk, ne baktık. Çok da ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. Ahmet Sever diye bahsettiğimiz şahsın kim olduğuna biraz bakmak lazım. Geçmişine bakmak lazım. Çalıştığı grup, medya grubu, geçmiş ilişkileri bence biraz bize yol gösterir. Bence kıymeti harbiyesi olmayan bir kitap." diye konuştu.

GAZETECİLERDEN ALBAYRAK'A KOALİSYON SORUSU

Albayrak, gazetecilerin kendisine yönelttiği 'koalisyon' sorularını ise yanıtsız bıraktı.

berat-albayrak-vekil-rozeti.jpg 

ALBAYRAK VEKİLLİK İŞLEMLERİNİ TAMAMLADI, ROZET TAKTI

AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, Meclis'te yoğun ilgi arasında vekillik kayıt işlemlerini tamamladı. Milletvekili rozetini takan Albayrak, "Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz, milletimiz için hayırlı olsun. Demokratik açıdan katılımın çok yüksek olduğu güzel bir seçim oldu, hayırlı bir seçim oldu. İnşallah bu Meclis açıldıktan sonra demokratik gelişim açısından çok hayırlı gelişmeler olacağını düşünüyorum." dedi.

berat-albayrak-2.jpg

"AK PARTİ BU ÜLKENİN TEMİNATI OLMAYA DEVAM EDECEKTİR"

"Demokratik açıdan" denmesi üzerine Albayrak, "Hem katılım, hem Türkiye'de insanlarımızın teveccühü açısından güzel bir seçim oldu. Önümüzdeki dönem çok güzel ve hayırlı gelişmelere gebe. AK Parti milletvekili olarak seçmenlerimize şunu söylüyorum: AK Parti bu ülkenin teminatı olmaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

berat-albayrak-abdullah-gul-aciklama1.jpg