BIST 10.007
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.440,39
HABER /  DÜNYA

Belediye Başkanının iki kardeşi öldürüldü

Antalya’nın Kaş ilçesi Ova Belde Belediye Başkanı Tevfik Taner’in iki kardeşi, çıkan tartışmada pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.<br/>Ova...

Abone ol

Antalya’nın Kaş ilçesi Ova Belde Belediye Başkanı Tevfik Taner’in iki kardeşi, çıkan tartışmada pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
Ova Belde Belediye Başkanı Tevfik Taner’in 3 çocuk babası olan kardeşleri Şeref Taner (45) ve Aydın Taner (40), 4 yıldır domates serasına ortak oldukları İsmail İ. (44) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Şeref Taner ve Aydın Taner’in saat 16.00 sıralarında İsmail İ. ile Merkez Mahallesi’ndeki seranın yanında bu yılın alacak-verecek meselesini görüşmek üzere gittiklerinde çıkan tartışmada pompalı tüfekle öldürüldüğü ileri sürüldü. Olayın ardından İsmail İ.’nin tüm eşyalarını 07 RF 816 plakalı kamyonete yükleyerek kaçtığı öğrenildi. AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, çevre belde belediye başkanları ve yaklaşık 3 bin kişi olay yerine geldi.
İki kardeşinin birden öldürüldüğü haberini Ankara’da alan Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner ise hemen beldeye dönmek üzere yola çıkarken, Kaş Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. Jandarma, kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.