BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Belediye başkanı ilçe başkanına silah çekti!

ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesinde Ak Parti Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan'a henüz bilinmeyen bir nedenle silah çekti. O anlar ise odadaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesinde Ak Parti Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan'a silah çekti.  İddiaya göre Faruk Pınarbaşı, Özbakan'ın henüz bilinmeyen bir nedenle ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesini istedi. Fakat olumsuz yanıt alınca sinirlenerek silahına sarıldı. 

İLÇE BAŞKANINA SİLAH ÇEKTİ: Ak Parti İlçe Başkanı Özbakan’ın makam odasında meydana gelen olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İlçe Başkanı Mehmet Özbakan ve yardımcısı Salih Mermertaş’ın bir odada konuştuğu görülüyor. İddialara göre, Belediye Başkanı Pınarbaşı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Özbakan'ın ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesini istiyor. Özbakan'ın buna olumsuz yanıt vermesine sinirlenen belediye başkanı bu kez elini beline atarak silahını çekiyor.

ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER: Görüntülerde; Pınarbaşı, ilçe başkanının üzerine elindeki silahla yürürken araya İlçe Başkan Yardımcısı Salih Mermertaş giriyor ve yerine oturtuyor. Olaylar yaşanırken şoka girdiği anlaşılan İlçe Başkanı Mehmet Özbakan'ın yerinden kıpırdamadığı gözleniyor.

Hızını alamayan Belediye Başkanı Pınarbaşı, bu kez araya girerek kendisine engel olmaya çalışan Mermertaş’ın da üzerine yürüyerek tokat atıyor. 

Sitene Ekle