BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
MAGAZİN

Burak Özçivit yeni imajıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in yeni imajıyla çektiği videosu sosyal medyayı salladı. Özçivit'in bir takipçisi paylaşıma 'Osman Bey sallayacak ortalığı belli oldu' yorumunda bulundu.

Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken Burak Özçivit, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile takipçilerini kendine hayran bıraktı.

"OSMAN BEY ORTALIĞI SALLAYACAK": Instagram hesabından paylaştığı videosuyla özellik kadın hayranlarını heyecanlandıran ünlü oyuncu, yakışıklılığıyla göz doldurdu. Özçivit'in bir takipçisi paylaşıma, "Aslan gibi olmuşsun Burak, maşallah." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise paylaşıma, "Osman Bey sallayacak ortalığı belli oldu" yorumunu yaptı.

İSMAİL YK'YA BENZETİLMİŞTİ: uzattığı saçlarıyla geçtiğimiz günlerde  bir fotoğraf da paylaşan Özçivit, takipçileri tarafından şarkıcı İsmail YK'ya benzetilmişti. 

'OSMAN GAZİ'Yİ CANLANDIRACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ: Öte yandan Özçivit'in Osmanlı Devleti'nin kurucusu olan 'Osman Gazi'ye hayat vereceği iddia edilmişti. Özçivit bu yüzden saçını uzatıp, bıyık bıraktığı ifade edilmişti.

Sitene Ekle
Etiketler