BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  GÜNCEL

Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'ten cinayet itirafı

Behzat Ç. dizisinin senaristi ünlü yazar Emrah Serbes, 1 hafta önce İzmir-Aydın otobanında bir baba ile kızının öldüğü kazayı kendisinin yaptığını itiraf edip teslim oldu. Gelen son dakika bilgilere göre Emrah Serbes suçlu bulunarak tutuklandı.

Abone ol

İZMİR-Aydın otoyolunda 22 Eylül 2017 günü gerçekleşen ve bir baba ile kızının yaşamını yitirdiği kazayı kendisinin yaptığını itiraf eden Behzat Ç. dizisinin senaristi ünlü yazar Emrah Serbes, suçunu sosyal medyadan itiraf edip teslim oldu. Teslim olan Emrah Serbes gelen son dakika bilgilere göre tutuklandı.

Twitter hesabından teslim olmaya gittiğini duyuran Emrah Serbes, itiraf mektubunu da paylaştı.

Emrah Serbes tutuklandı! Herşeyi itiraf etmişti...

 Kaza anındaki şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemediğini, kazayı suçsuz arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini söyleyen Serbes, Doğru'nun bu sebeple cezaevinde yattığını ifade etti.

"Aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım" diyen Serbes, "Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" şeklinde konuştu.

ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN Mİ KAÇTI?
Emrah Serbes'in kazadan tam 6 gün sonra suçunu itiraf edip teslim olması tartışma yarattı. Ünlü senaristin alkollü olduğu için ilk anda yanındaki arkadaşının suçu üstlendiği, Serbest'in de alkol testi imkansız hale geldikten sonra teslim olduğu iddiası gündeme geldi. Çünkü alkollü araç kullanırken ölüme sebebiyet veren kişi müebbet hapis cezası alıyor. Diğer kazalarda ceza düşüyor.

"KAZA ŞÖYLE OLDU" DEDİ VE ANLATTI

Emrah Serbes'i 'vicdan' mı yoksa 'korku' mu itiraf ettirdi?

 Serbes kazayı şöyle anlattı:

"Bir rampanın ardından birden önümüzde çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk...

Araçtakilerin nabızlarına baktım. Anne hala hayattaydı. 112'yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi."

CEZAM NEYSE ÇEKMEYE HAZIRIM

Kazada ölenlerin ailesi Emrah Serbes'e teşekkür mü etti?

 Serbes, "Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezası neyse çekmeye hazırım" diyerek "Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim. Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün  benim için bir azap olacak. Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdan azabından kaçamazsın" diye yazdı. 

İşte Emrah Serbes'in teslim olduğunu duyurduğu itiraf mektubu: