BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,07
HABER /  GÜNCEL

Beceriksiz pazarlamacı

Trende tuvalet pompası satmak isteyen; fakat girdiği işi eline yüzüne bulaştıran pazarlamacının halleri, görenleri kahkahaya boğdu.<br/>Şili...

Abone ol

Trende tuvalet pompası satmak isteyen; fakat girdiği işi eline yüzüne bulaştıran pazarlamacının halleri, görenleri kahkahaya boğdu.
Şili’de bindiği bir trende yolculara tuvalet pompası satmak isteyen pazarlamacı, pompayı trenin tavanına yapıştırınca zor anlar yaşadı. Tavandan çektiği anda pompanın sapı elinde kalan talihsiz pazarlamacı, tüm yolcuları gülme krizine soktu.
Şahıs trene bindikten sonra, pazarlamak istediği ürünü yolculara satmak için birtakım bilgiler verdi. Tuvalet pompasını trenin tavan kısmına yapıştırdıktan sonra bilgi vermeye devam eden pazarlamacı genç, daha sonra pompayı yapıştırdığı yerden çekme çalıştı. Tuvalet pompasını ne yaptı ise yapıştığı yerden çıkaramayan talihsiz adam, çareyi pompaya asılmakta buldu. Tavana yapışan pompanın sapı elinde kalan pazarlamacı, pompaya, yanında yine satmak için getirdiği tuvalet fırçasıyla müdahale etti. Ancak tuvalet pompasının sap kısmı yine şahsın elinde kaldı. Pompayı yapıştığı yerden bir türlü çıkaramayan talihsiz pazarlamacı, trendeki tüm yolcuların kahkahalarına maruz kaldı.
(İHA)