BIST 10.523
DOLAR 32,28
EURO 35,06
ALTIN 2.473,60
HABER /  DÜNYA

Bebeğini kucağına aldı

Eskişehirspor’un tecrübeli futbolcusu Hürriyet Güçer, ikinci kez baba olma sevincini yaşadı. Hürriyet Güçer’in eşi Nur Güçer bir erkek çocuğ...

Abone ol

Eskişehirspor’un tecrübeli futbolcusu Hürriyet Güçer, ikinci kez baba olma sevincini yaşadı. Hürriyet Güçer’in eşi Nur Güçer bir erkek çocuğu dünyaya getirirken, bebeğe, ’Muhammet Ege’ adı verildi.
Başarılı futbolcu, minik oğlu Muhammet Ege’yi sevip, eşi Nur Güçer’i kutladıktan sonra aile bireyleriyle birlikte sevincini paylaştı.
İkinci kez baba olma duygusunu yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Hürriyet Güçer, "Bebeğimiz sağlıklı dünyaya geldiği için çok mutluyum. İnşallah Muhammet Ege, aileme ve Eskişehirspor camiasına uğur getirir. İlk bebeğimiz, kızımız da burada dünyaya gelmişti. Oğlumuzun doğum yeri olarak da Lokman Hekim’i tercih ettik. Yoğun ilgilerinden ötürü hastane yönetimine ve tüm çalışanlara çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Bu arada doğumdan sonra Lokman Hekim Etlik Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necmettin Din ve Başhekim Yardımcısı Dr. Murat Erdem, Güçer ailesini ziyaret ederek, ’hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.
(İHA)