BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
GÜNCEL

'Bazı başhekimler sopalık' bunu söyleyen Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı!

AK Parti Ordu Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, acil olmayan ameliyatların yapılmaması için resmi yazı yazan hastane başhekimleri için 'Bunlar sopalık' dedi.

TRT Haber'de 'Anadolu Soruyor' programına konuk olan AK Parti Ordu Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, acil olmayan ameliyatların yapılmaması için resmi yazı yazan hastane başhekimleri için "Öyle birkaç tane belge var. Tabiri mazur görün, bunlar sopalık da...” dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle