BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bayram o günden sonra ona zehir oldu

Ramazan Bayramı'nın 1. gününde şehit yakınları Asri Mezarlıktaki şehitlikte onları yalnız bırakmadı.

Abone ol

Ramazan Bayramı'nda şehit oğlunun kabrini ziyaret eden Osman Güngör, "Bayramlar zehir olup, gözümüzde ağıt ile geçiyor" diyerek duygulu anlar yaşadı.

Ramazan Bayramı'nın 1. gününde şehit yakınları Asri Mezarlıktaki şehitlikte onları yalnız bırakmadı. Kimi oğlunu, kimi eşini, kimi babasını görmek için akın etti şehitliğe. Bu şehit yakınlarından biri de 8 yıl önce Diyarbakır'in Lice ilçesinde bir Ramazan Bayramı arifesinde oğlu Ayhan Güngör'ü şehit veren baba Osman Güngör'dü.

Adana sıcağından yaylaya çıkan baba Güngör, oğlunu Ramazan Bayramı'nda yalnız bırakmamak için yayladan gelip şehitlikteki kabrini ziyaret etti. Baba Güngör, 2007 yılında oğlunun şehit olduğunu söyleyerek, "Ne yapalım işte kaderimiz, geldik, gittik, geldik, gidiyoruz. Kabristanına her bayram değil her cuma geliyoruz" dedi.

Şehit babası Güngör, bayramların oğulu şehit olduğundan buyana zehir olduğunu ifade ederek, "Bayramlar zehir olup, gözümüzde ağıt ile geçiyor. Bizim için bayram mı oluyor ki" diye duygulu anlar yaşadı. Güngör, oğlunun kabristanını sevip onun fotoğrafını öperek bayramını kutladı.