BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Baykal medyasını unuttu!

CHP lideri Deniz Baykal, bir sabah kahvaltısında "Bizim de artık medyamız var" demişti İnternet Medyası için.... Baykal, kendi medyasını bakın nasıl unuttu...

Abone ol Medyanın taraflı tutumundan yakınan CHP lideri Deniz Baykal, bir sabah kahvaltısında, İnternet Medyası'nın önemine değinmiş ve "Medyamızı bulduk" demişti... Ancak aradan geçen zaman, Baykal'ın söylediklerinin sadece lafta kaldığını ortaya koydu... Star yazarı Hadi Özışık, "Muhalefetin medyası" yazısında bu konuya değindi:

Yazı: Hadi Özışık
Kaynak: www.stargazete.com

-CHP
lideri Deniz Baykal, bir sabah kahvaltısında, medyanın taraflı tutumundan yakınmıştı bana.. Ben de bu yakınmaların gereksiz olduğunu çünkü İnternet Medyası'nın bu açığı doldurabileceğini söylemiştim.
Çok sevinmişti Baykal... Hatta, yanındaki kurmaylarına "Bizim de artık medyamız var" demişti.

Ne oldu?

O günkü sözler Konrad Otel'in bilmem ne salonunda kaldı... CHP'den ne bir bülten, ne bir açıklama ne de başka bir şey geldi İnternet Medyası'na...

İnternet Haftası'ndayız biliyorsunuz.. Muhalefet bu haftayı hatırlamadı bile. Ama iktidar partisi, boş durmadı.. AK Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu, hem İnternet gazetecilerinin haftasını kutladı hem de bugün onlarla biraraya geliyor.

Başka bir şey yazmama gerek var mı sizce?