BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

BATALLA BURSA’DA MUTLU”

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, yıldız oyuncu Batalla’nın Bursa’da mutlu olduğunu ve sözleşmesinin uzatılması konusunda en kısa sürede ...

Abone ol

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, yıldız oyuncu Batalla’nın Bursa’da mutlu olduğunu ve sözleşmesinin uzatılması konusunda en kısa sürede güzel haberler vermeyi düşündüklerini söyledi.
Yeşil-beyazlı kulübün basın sözcüsü ve taraftardan sorumlu yöneticisi Selçuk Eren, açıklamalarda bulundu. Takımdan çok memnun olduklarını ifade eden Eren, “Son 3 haftada alınan 9 puan önemli bir başarı. Yarın akşamda inşallah bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Avrupa Kupaları’na katılmayı hedefliyoruz” dedi.

“PABLO BURSA’DA MUTLU”
Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın sözleşmesini uzatmak için görüşmelerin sürdüğünü belirten Eren, “Bu konu ile başkanımız bizzat ilgileniyor. Batalla’nın babası menajerliğini de yapıyor. Pablo bizim en değerli oyuncularımızdan biri. Hatta en iyisi de diyebiliriz. Pablo Bursa’da mutlu. Bizde onunla mutluyuz. İnşallah bu birliktelik uzun yıllar sürecek. En kısa zamanda da güzel haberleri vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu.