BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.445,11
HABER /  DÜNYA

Başkentte trafik kazası: 8 yaralı

Başkentte demir bariyerlere çarpan otomobil, başka bir araca çarptıktan sonra takla attı. Kazada, 1’i çocuk 8 kişi yaralandı. <br/>Kaza; Kuz...

Abone ol

Başkentte demir bariyerlere çarpan otomobil, başka bir araca çarptıktan sonra takla attı. Kazada, 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.
Kaza; Kuzey Çevre Yolu, Altındağ, Karapürçek girişinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mehmet Tecirli idaresindeki 34 KC 5766 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle orta refüjdeki demir bariyerlere çarptı. Kontrolden çıkan araç, daha sonra Ferit Gedik kontrolündeki 25 LH 422 plakalı otomobile çarparak takla attı. Otomobil, yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada; Ferit Gedik ile Mehmet, Selma Tecirli, Emine Şenol, İsmail, Eylem, Ayten ve Kuzey Köroğlu yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Durumu iyi olan yaralıların takla atan araçtan çıkmasına vatandaşlar yardım etti. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Dışkapı ve Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle Kuzey Çevre Yolu’nda kontrollü veriler trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Araçlarının parçalarının yola savrulduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)