BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.392,75
HABER /  GÜNCEL

Başkana girişti fena dayak yedi

Depremzede canlı yayında belediye başkanına kızdı, hırsını alamayıp tekme tokat girişti. Sonrası ise tam felaket!

Abone ol

Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük'te büyük felaketin 10. yıldönümü etkinlikleri sırasında bir kişi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e saldırdı. Belediye Başkanı kendine yumruk atan kişiden şikayetçi olmadı. Saldırgan, Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı.

Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Behcet Y, Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Mehmet Ellibeş, tören sırasında göğsüne yumruk atan Behcet Y'den şikayetçi olmamıştı. Gözaltına alınan Behcet Y'nin 270 promil alkollü olduğu belirlenmiş, Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan kasap dükkanının, 17 Ağustos Marmara depreminde yıkıldığı öğrenilmişti.

Behçet Y., Kavaklı sahilindeki Deprem Anıtı önünde düzenlenen törende Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşurken, başkanın göğsüne "Başkan benim dükkanım yıkıldı, ne olacak" diyerek yumruk atmıştı.

Belediye Başkanı Ellibeş, "Belediyeden emekli olan zabıtanın oğlu, elimde büyüdü. Dükkanının yıkıldığı mazeretinden bahsetti. Bunu gündeme getirmek için basını da fırsat bildi. Alkolün etkisiyle oldu. Ayılınca ne yaptığını bilmediğini söyledi, özür diledi. Ben de kendisini affettim, büyütülecek bir konu değil" diye konuştu.

[PAGE] [PAGE] [PAGE]