BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,89
ALTIN 2.405,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Saraoğlu'dan öğrencilere yemek

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından, fen lisesi öğrencilerine yemek verildi.

Abone ol

Gediz Fen Lisesi öğrencilerine, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından yemek verildi.

2010-2011 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayan Gediz Fen Lisesi'nde öğrenim gören 104 öğrenci için Park Orman Cafede verilen akşam yemeğine İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve Şube Müdürleri, Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, evlerinden ve ailelerinden ayrılarak gelip yatılı olarak okuyan öğrencilerin bazı sıkıntıları olduğu gibi artılarının da bulunduğunu ifade ederek, yatılı okumanın sağladığı disiplinle başarıya ulaşma fırsatı elde ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Kazandığınız bu disiplin ileride size çok büyük kazanımlar, dolayısıyla başarılar getirecektir. Bizler de sizlerin büyükleri olarak her zaman yanınızda olacak ve sizleri destekleyeceğiz. Bir sorununuz olduğunda kapımız size her zaman açıktır. Hepinize katıldığınız için teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Yemeğinin ardından Okul Müdürü Ramazan Balcan tarafından Kaymakam Çorumluoğlu, Başkan Saraoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Aksoy’a okula yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.