BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  DÜNYA

Başkan adaylığını açıkladı

Eyüp Öztürk, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor’a başkan adayı olduğunu açıkladı.<br/>Kardemir D.Ç. Karabükspor baş...

Abone ol

Eyüp Öztürk, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor’a başkan adayı olduğunu açıkladı.
Kardemir D.Ç. Karabükspor başkan adayı Eyüp Öztürk, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un 15 Temmuz’da yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olduğunu söyledi.
Aslen Karabük’ün Safranbolu ilçesinden olduğunu ve 1974 doğumlu olduğunu belirten Öztürk, “Ekonomi ve Bankacılık bölümünü bitirdim. 2 yıl bankacılık master’ını yaptıktan sonra 1996 yılından 2002’ye Cobank’ta görev yaptım. 2002 yılından beri Credi Web’te görev yapıtım. 2011 yılından beri de Türkiye’de görev yapmaktayım. Ayrıca Türkiye’de uluslararası iş yapan ve 6 ortaklı yıllık 60 milyon dolar cirosu olan firmada da ortaklığım var” dedi.

"PEK DE İNANMIYORUM"
Karabükspor’umuzun son dönemde yaşamış olduğu sıkıntılı süreç, bir Karabük’lü olarak kendilerini üzdüğünü de vurgulayan Öztürk, “Bir ayı aşkındır bir kaos ortamı yaşanıyordu Kardemir yöneticilerinin içinde olduğu bir adaylık beklenirken, onların geri çekilmeleri ile yaşanan olumsuzluklar bizleri bugünler getirdi. Şimdi yeniden aday olacaklarını duyuyoruz ama ben pek de buna inanmıyorum gerçi. Bizler Karabükspor’a sadece başkanlık için değil projelerle geliyoruz. Karabükspor’un büyük takım olmak için gerekli potansiyeli var. Burası bir işçi takımı emekçi takımı. Batı Karadenizin Süper ligde tek temsilcisi. Biz göre geldiğimizde Karabükspor lisesi ve spor okulu kurmayı hedefliyoruz. Bu okul ile bölgedeki yetenekli gençlere hem spor alanında hem de eğitimleri konusunda hizmet verecek. Biz bir şovdan ziyade kentte takımın yönetimine karşı yaşanan ve şehrin ileri gelenlerinin, iyi niyetli çabaları da ne yazık ki sonuçsuz kalınca, biz de elimizi taşın altına koyarak adaylığımızı açıkladı. Sonuçta demokratik bir yarış içindeyiz. Diğer adayların da bizim gibi farklı projeleri vardır. Bizler şimdiden takıma heyecan katacak hoca görüşmelerini dahi yapıyoruz ve nihai sonuca varmak üzeriyiz. Bunun yanında 20 Milyon TL’lik teminatı da göreve geldiğimizde kentin Valisi’ne kulüpte kullanılmak üzere vereceğiz. Tüm bu gelişmeleri hafta içi düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile de taraftarımıza ve şehrimize aktaracağız” ifadesinde bulundu.
(İHA)