BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.491,75
HABER /  MEDYA

'Bascalan' hesabının nokta adresi bakın neresi çıktı!

FETÖ'nün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için kullandığı 'bascalan' hesabıyla ilgili çarpıcı ayrıntıları Abdulkadir Selvi, köşesinde yazdı.

Abone ol

Twitter'da bir dönem hükümete yönelik kumpas yayınlarının yapıldığı 'bascalan' hesabının oluşturulduğu IP adresinin Emniyet'in istihbarat birimi olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında hain FETÖ'nün 17-25 aralık sürecinde aktif olarak kullandığı 'bascalan' hesabıyla ilgili bilinmeyen sarsıcı detayı aktardı.

Selvi, Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen kes-yapıştır ses kayıtlarının yayınlandığı 'bascalan' hesabının tam nokta adresini okurlarıyla böyle paylaştı:

EMNİYET İSTİHBARAT BİRİMİ

"Aklınıza hemen MİT gelmesin. IP adresini de vereceğim. Daha doğrusu hesabın adresini veren ben değilim. Turkcell Superonline tarafından 17.04.2014 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na gönderilen, ‘IP Adresi Kullanıcı Tespiti Hakkındaki’ yazıda, ‘bascalan’ hesabının açıldığı ve aktif olarak yönetildiği adresi olarak, ‘Emniyet Genel Müdürlüğü’ gösteriliyor.

FETÖ devlete nasıl sızmış görüyor musunuz? Devlete istihbarat sağlamakla görevli birimde, ülkenin başbakanı aleyhinde hesap oluşturulup yönetilmiş. ‘bascalan’ hesabıyla vereceğim bilgiler sadece bunlar değil. Tam nokta olarak adresini vereceğim.

IP No: 212.57.8.226

Adres: Emniyet Genel Müdürlüğü Turan Güneş Bulvarı No:118 Çankaya

Kontak: M.B.

İrtibat: 90/366.10.10

Peki bu adres neresi? Türkiye Cumhuriyeti başbakanı aleyhinde oluşturulan hesabın adresinin çıktığı yer Emniyet İstihbarat birimi.