BIST 10.285
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,16
HABER /  GÜNCEL

Başbakan’ın adaylığı ağırlık kazandı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığının ağırlık kazandığını söyledi. <br/>Atalay, Kanal 24’te gündem...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığının ağırlık kazandığını söyledi.
Atalay, Kanal 24’te gündemi değerlendirdi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları sonucu başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına aday olma ihtimalinin daha da güçlendiğini söyledi. Atalay, "Bizim gönlümüz, Cumhurbaşkanımızın da, başbakanımızın köşk ile ilgili kararından sonra Cumhurbaşkanımızın kendi davasından, misyonundan ve bu hareketten kopmaması ve geleceğinde yine önemli söz sahibi olması" diye konuştu.
Atalay, "Cumhurbaşkanımızın Kütahya’da bir açıklaması oldu. Onu şöyle değerlendirmek lazım, Bu Cumhurbaşkanı Gül’ün biz zarafetidir, bir tevazusudur. Bizde neticede taleplerden önce görevler gelir, mecburiyetler olur o mecburiyet onu gerektirir. İkisinin görüşmesi içinde de partimizin içerisinde de bunlar değerlendiriliyor, MKY’da da o yönde görüşler de oluyordu. Bütün bunlar değerlendirilmelerden çıkan sonuçta Başbakanımızın Köşk ihtimali daha güçlü ama bizim gönlümüz de Cumhurbaşkanımızın da kendi davasından misyonundan bu hareketten kopmaması ve gelecekte yine önemli söz sahibi olmasıdır. Çünkü biz 2015 seçimini çok önemli görüyoruz. Bu ikilinin birlikteliği ile partimiz daha güçlü olacaktır. Ona inanıyoruz. Bizde koltuklar ve masalar değildir mesele bu hareketin iyi yürümesidir. Herkes üzerine düşen görevi yapar buna da eminim" diye konuştu.
(İHA)