BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,49
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'a gösterdiği o şeyi açıkladı!

Kürşad Tüzmen TOBB Genel Kurulu'nda Başbakan'a cep telefonundan gösterdiği şeyin 3o metre büyüklüğünde Başbakan'a destek vereceği balonun resmi olduğunu açıkladı

Abone ol

TOBB Genel Kurulu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a telefondan ne gösterdiğinin kamuoyu tarafından merak edildiğini ifade eden Tüzmen, "O gün Başbakanımıza, 30 metre büyüklüğündeki dev balonla destek vereceğimi göstermiştim. Cep telefonumdaki resmi gösterip, izah ettim, o da kabul edip onayladı. Milletvekili adayı olup olmamam önemli değil. Ben partimin neferiyim, tabi ki destek vereceğim" dedi.

Eski Devlet Bakanı ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen'in TOBB Genel Kurulu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a telefondan ne gösterdiği merak uyandırmıştı Kürşad Tüzmen, bugün o soruya yanıt verdi. Eski Devlet Bakanı ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, partisinin seçim çalışmalarına, üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin bulunduğu, "Türkiye hazır, hedef 2023" yazılı 30 metre büyüklüğündeki balonla destek verdi.

Tüzmen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Mersin'de yapacağı miting ve Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nun şampiyonluk gecesine katılmak üzere Mersin'e geldi.

Tüzmen, partisinin seçim çalışmalarına üzerinde Başbakan Erdoğan'ın resminin bulunduğu, "Türkiye hazır, hedef 2023" yazılı 30 metre büyüklüğündeki balonla destek verdi. Tüzmen'in kısa süreliğine binerek gazetecilere tanıttığı balon, daha sonra kent semalarında uçmaya başladı.

16 Mayıs'ta TOBB Genel Kurulu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a telefondan ne gösterdiğinin kamuoyu tarafından merak edildiğini ifade eden Tüzmen, "O gün Başbakanımıza, 30 metre büyüklüğündeki dev balonla destek vereceğimi göstermiştim. Cep telefonumdaki resmi gösterip, izah ettim, o da kabul edip onayladı. Milletvekili adayı olup olmamam önemli değil. Ben partimin neferiyim, tabi ki destek vereceğim" dedi.

Tüzmen, balonun ters halinin ampul görüntüsünde olduğunu, gece ışıklandığında ampul gibi yandığını kaydetti.