BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Başbakan Yıldırım'dan flaş seçim açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım erken seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erken seçimde noter şartının olmadığını söyleyen Yıldırım ''100 bin imza ile aday gösterilebilecek ve noter şartı olmayacak açıklamasında bulundu.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım cuma çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan erken seçimle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım 100 bin imza ile aday gösterilmede noter şartının olmadığını söyledi. Başbakan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

Uyum yasaları teklifi önümüzdeki hafta Meclis'te olacak. 100 bin imza ile aday için noter zorunluluğu yok. Kimlik bilgileri ile aday için imza verebilecekler. Vatandaşın adaya rızası olması lazım. Gelen teklifte bunlar yer alacak. Seçim kanunlarındaki teknik düzenlemeler uyum düzenlemeleri.

YUNANİSTAN'IN SKANDAL KARARI

Yunanistan bizim komşumuz. Bizim düşmanımızın Yunanistan'ın da düşmanı olması lazım. FETÖ örgüt üyelerinin korunması kabul edilebilir bir şey değildir. Son zamanlarda FETÖ suçluları Yunanaistan'ı barınak olarak görmeye başladı.

ABD'YE ERKEN SEÇİM CEVABI

ABD'liler seçim görmek istiyorsa buraya gelsin. ABD'deki seçinlerde hile tartıması bitmedi.Önce kendi işlerine baksınlar.

ŞENOL GÜNEŞ'E SALDIRI

"Şenol Güneş'e yapılan saldırıyı kınıyorum. Dostluğa uyan bir şey değildir. Geçmiş olsun diyorum. Maç takımlar arasında olağan bir şeydir."