BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Başbakan Davutoğlu'nu arayan sürpriz isim!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması sonrası 'haklarımızı helal ediyoruz' diye açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nu telefonla arayarak kongre kararı için hayır dileklerinde bulundu.

Abone ol

AK Parti'nin kongre kararı sonrası anamuhalefet lideri Kılıçdaroğlu da yorumda bulunurken, ardından Davutoğlu'nu telefonla aradı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonda görüştü.

KONGRE KARARI HAYIRLI OLSUN

Alınan bilgiye göre, Davutoğlu'nu arayan Kılıçdaroğlu, kısa süren konuşmada, "AK Parti'de alınan olağanüstü kongre kararının" hayırlı olması dileklerini iletti.

DAVUTOĞLU'NU SAVUNMAK DA BİZE DÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin olağanüstü kongreye götürme kararının ardından basın toplantısı düzenleyip şu açıklamalarda bulunmuştu: 'Sayın Davutoğlu'nu savunmak da bize düştü' diyen  CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: 

HAKLARIMIZI HELAL EDİYORUZ

"Helallik boynumuzun borcudur, tüm haklarımızı helal ediyoruz. Başarılarını anlattı ama başbakanlık koltuğundan ayrılmasının kendi tercihi olmadığı da ifade etti. Kendi tercihi değilse, hangi gerekçeyle başbakanlıktan ayrıldı?