BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.398,90
HABER /  DÜNYA

Barzani'ye kum torbasından masa!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin Musul operasyonuyla ilgili görüntüleri sosyal medyada çok tartışıldı. İşte Barzani'nin tartışmalara neden olan o görüntüleri;

Abone ol

Günlerdir beklenen Musul operasyonu dün sabaha karşı başladı! Kürt lider Mesud Barzani, Musul'un etrafındaki 200 kilometre karelik alanın DEAŞ'tan temizlendiğini söylerken, düzenlediği basın toplantısındaki bir kare dikkatlerden kaçmadı.

Irak'taki DEAŞ'a yönelik öldürücü darbeyi vurmak için başlatılan Musul operasyonu bütün hızıyla devam ediyor. Yüzlerce gazetecinin de Peşmerge'nin arkasında konuşlandığı operasyonla ilgili Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Başbakan Neçirvan Barzani ile birlikte Kürt cephesini ziyaret etti.

MUSUL KUŞATILIYOR

Peşmerge'nin kontrolündeki Hazır cephesinde gazetecilerin karşısına çıkan Barzani, Halep'te yaşananları hatırlattı Musul'un aynı kaderi paylaşmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Musul'un kuşatıldığını ve 200 kilometre karelik alanın DAEŞ'ten temizlendiğini duyuran Barzani, DEAŞ'a öldürücü darbenin vurulduğunu kaydetti.

DÜNYAYA KUM TORBALARINDAN SESLENDİ

Bölgenin tam olarak kontrol edilmesine rağmen Barzani'nin düzenleyeceği basın toplantısı öncesi peşmergeler kum torbalarından oluşan siper yaptı. Hazırlık anına ait paylaşılan fotoğraf sosyal medyada Barzani tiyatro yapıyor eleştirilerine neden oldu.