BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.466,37
HABER /  SPOR

Barcelonanın yeni sihirbazı

Barcelona Sevilla'ya 17. dakikada diz çöktürdü. Dünka maçta bir kişi vardı ki o sadece bu maçın değil sezonun adamı.

Abone ol

Herkes Messi'yi biliyor ama başarının perde arkasındaki kahramanı İniesta. Bu sezon attığı ve attırdığı gollerle Barcelona'yı hep zirvede tutuyor.

Dün akşamki son kurban Sevilla oldu. 4 golde de onun imzası vardı. 3. dakikada Sevilla'nın kilidini muhteşem golle açan İniesta, daha sonra atılan üç golün asistini yaptı.

La Liga'nın lideri Barcelona, zorlu fikstürünün ilk halkası olan Sevilla mücadelesini yine şov yaparak farklı kazandı. Katalan ekibi, 4-0 kazandığı zorlu maç ile Real Madrid'e de gözdağı vermiş oldu.

Sevilla, Valencia ve Real Madrid ile üstüste maçlar yapacak olan Barcelona, bu serinin ilk maçında Sevilla karşısına çıkarken, Nou Camp'ta yine gollü bir açılış yaptı. 3. dakikada Iniesta'nın golüyle 1-0 öne geçen Barcelona, orta sahadaki muhteşem ikilisi Iniesta-Xavi'nin yarattığı pozisyona son noktayı koyan Eto'o ile farkı ikiye çıkardı.

17. dakikada iki farklı skoru bulan Barcelona, ilk yarıyı rölantide geçirirken, ikinci yarıyla birlikte yine goller geldi. 49. dakikada Xavi ve 54'te Henry farkı 4'e çıkardı.