BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Barca maçında yumruklar konuştu (video)

Barcelona-Sevilla maçında 90+2'de penaltı kararı çıkınca yumruklar havada uçuştu!

Abone ol

La Liga'da Barcelona ile Sevilla, Nou Camp'ta 0-0 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında gelen penaltıda yüzünden tartışma çıktı. Yumruk sallayan Kanoute kırmızı kart gördü.

90+2'de Iniesta'nın düşürülüşüyle kazanılan penaltı atışını kullanmak için Messi topun başına geçti. Arjantinli yıldızın konsantrasyonunu bozmak isteyen Sevilla'nın golcüsü Kanoute bir süre ceza sahasından çıkmadı ve topun önünde durarak atışa izin vermedi. Kanoute, hakemin uyarısıyla ceza sahası dışına doğru hareketlenirken penaltı noktasındaki topa müdahale etti ve sarı kart gördü. Ceza sahası dışına çıktıktan sonra bu kez Fabregas'la kapışan Malili golcü, rakibini yumrukladı ve kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

"Kanoute krizi" nedeniyle 90+5'te kullanılabilen penaltıda, Messi'nin vuruşunu kaleci çeldi. Maçın son anlarında Navarro da kırmızı kart gördü ve Sevilla 9 kişi kaldı. Ancak maçta gol olmadı ve 0-0 eşitlikle karşılaşma sona erdi.

Son 3 maçını da kazanan Barcelona, bu sezon sahasında ilk kez puan kaybederken, puanını 18'e yükseltti ancak liderliği de Real Madrid'e kaptırdı. Sevilla ise bu skorla puanını 16'ya çıkarttı.