BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  GÜNCEL

Banyoda doğurdu 6. kattan aşağı attı!

Böyle vahşet ne görüldü ne duyuldu! Üniversiteli genç kız evinin banyosunda doğurduğu bebeğini 6. kattan aşağı fırlattı.

Abone ol

Muğla’nın Milas ilçesinde üniversite öğrencisi genç kız, banyoda dünyaya getirdiği bebeğini 6. kattan aşağı attı.

Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencisi S.C. (20), Emek Mahallesi Hamdi Mergen Caddesi'nde ikamette ettiği evinin banyosunda doğum yaptı. S.C., doğumdan hemen sonra bebeği 6. kattaki balkondan attı. Aşağıda park halinde olan bir otomobilin üzerine düşen bebek hayatını kaybetti. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen 112 ekipleri kan kaybeden anneyi alarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Polise verdiği ilk ifadede S.C., kendisine tecavüz eden erkek arkadaşıyla daha sonra kendi isteğiyle birlikte olduğunu ve bu ilişkisinden hamile kaldığını söylediği öğrenildi. Polis, S.C.'nin ifadesi doğrultusunda kimliği tespit edilen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ANNESİNİN TERK ETTİĞİ LÖSEMELİ KIZ ÖLDÜ
HABERİN DETAYI DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN!...

[PAGE]

Denizli’de beş yıldır evli Tuzak çiftinin kızları Şeyma, geçen yıl lösemi teşhisi konulunca, anne Tuğba Tuzak kızını terk ederek, evden ayrıldı.

Hasta kızıyla tek başına ilgilenen baba Mustafa Tuzak eşine karşı boşanma, tazminat ve nafaka davası açtı. Dava sonunda genç kadının 10 bin lira tazminatla kızına aylık 150 lira nafaka ödemesine hükmetti.

annesinin-terk-ettigi-losemili-seyma-oldu-3135029.jpeg

Ancak, kalp ritimlerinde bozukluk yaşanan minik Şeyma, geçen akşam tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Şeyma’nın cenazesi Güney ilçe mezarlığında toprağa verildi.

İKİZLERİN ÜZERİNE OTOMOBİL DÜŞTÜ AMA...
HABERLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde 27 yaşındaki Erdem Ekim’in kullandığı otomobil, yoldan çıkarak 6 metrelik duvardan, bir işyeri önünde oynayan ikizler 5 yaşındaki Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan Süvari’nin üzerine düştü. İkiz kardeşler kazayı hafif yaralı atlatırken, sürücü Erdem Ekim yaşamını yitirdi.

Mersin istikametinden Antalya yönüne seyreden Erdem Ekim’in kullandığı 07 N 9544 plakalı otomobil, hatalı sollama nedeniyle dün saat 19.00 sıralarında Devlet Hastanesi Kavşağı’nda İlyas Yılmaz yönetimindeki 07 HBB 08 plakalı kamyonetin sol ön tekerleğine çarptı. Kontrolden çıkan otomobil kaldırımı aşarak, 6 metre yükseklikteki istinat duvarından Karagözler Apartmanı girişinde beyaz eşya mağazası önüne düştü. Burada oynayan ikizler Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan Süvari, otomobilin altında kaldı. İşyerinin önündeki eşyaların üzerinde yan vaziyette asılı kalan otomobilin altındaki ikizler, çevredekiler tarafından çıkarılarak özel bir araçla Alanya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

sokakta-oynayan-ikizlerin-uzerine-otomobil-dustu-3135486.jpeg

KALBİ DURDU

Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Erdem Ekim’e ilk müdahale, araç içinde yapıldı. Otomobilin ön kısmının kesilmesinin ardından kurtarılan sürücünün kalbinin durduğu belirlendi. Yarım saatlik müdahale sonunda kalbi yeniden çalıştırılan Ekim, Alanya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Ekim, doktorların çabalarına rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Yaralı ikizlerin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan’ın otomobilin eşyaların üzerinde asılı kalması sonucu kazadan hafif yaralı kurtuldukları belirtildi. Kamyonet şoförü İlyas Yılmaz ise ifadesinde, otomobilin aniden aracına çarptığını ve yoldan çıktığını söyledi.