BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Bantla bağlanmış ve kafası kesilmiş cesetler korkuttu!

Meksika'da yaşanan çete cinayetleri son zamanlarda büyük artış göstermesi halkı tedirgin ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Meksika'nın New Mexico City bölgesindeki uyuşturucu çeteleri arasındaki hesaplaşmalar kanlı bir şekilde devam ediyor. 

Başı olmadan koli bant ile bantlanarak sokağa atılmış olan bu iki ceset Mexico City bölgesinde çekildi. Mexico City'nin Nezahualcoyotl yolu kenarına atılmış iki cansız ceset plastik bantla bantlanmış ve başları gövdelerinde ayrılmış bir şekilde polis tarafından bu sabah bulunduğu belirtildi.

1.20140217155805.jpg

Tanınmayan başsız cesetlerin yol kenarında bulunmasından kısa bir süre başlarının kesilerek otoyol kenarına fırlatıldığı belirtildi. Polisin raporuna göre Mexico City'nin Nezahualcoyotl bölgesinde bulunan uyuşturucu çetelerinin hesaplaşmalarına benzer bir cinayet olduğu belirtilirken geçtiğimiz hafta içinde işlenen 2. cinayet olduğuda belirtildi.

2.20140217160053.jpg

Meksika'da gün geçtikçe büyüyen uyuşturu piyasası ve satıcıların ülkedeki pazar içerisinde rol sahibi olma isteği çeteleri birbirine düşürdüğü ve bu tarz hesaplaşmaların son dönemlerde gittikçe arttığı bildirildi. Mexico City'de yaşayan halkın durumdan tedirgin olduğu belirtilirken ülkede uyuşturucunun önlenmesine dair imza kampanyaları başlatıldığı belirtildi.

Hafta içi Michoacan bölgesinde bulunan başsız cesetin üzerinde bir tehdit notuda bulunduğu belirtilirken polislerin nota el koyduğu ve basına bununla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı reddettiği belirtildi.