BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,84
ALTIN 2.411,56
HABER /  DÜNYA

Balkes başarıya kilitlendi

Bu yıl PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon için bir araya geldi. İlk idmana çıkan futbolcuların neşeli oldukları gö...

Abone ol

Bu yıl PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon için bir araya geldi. İlk idmana çıkan futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken, Balıkesirsporlu taraftarlar futbolculara baklava ikram etti.
Balıkesirspor yeni sezon için ilk antrenmanı Ali Hikmetpaşa Spor Tesisleri’nde yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör İsmail Ertekin, "Balıkesirspor’da transfer bitmez. Şu an eksiklerimiz için çalışıyoruz. Başkanımız ve Yönetim Kurulu eksiklerimizi gidermek için çalışıyor. Bizde sahada hem antrenman hem de maç olarak üzerimize düşeni yaparız. Şuan yönetim kurulu yabancı transferi için uğraşıyor. Biz birey olarak çalışmıyoruz. Oyuncular izlendi, bazı oyuncular ile bağlantılarımız oldu, ancak bütçelere uymadığı için transfer olmadı. Öncelikli olarak forvet oyuncularına ihtiyacımız var" dedi.
"Balıkesirspor’un hedefi nedir" sorusunu cevaplayan İsmail Ertekin, hedefi sahada oynayan futbolcuların alacakları puanlarla belirleyeceğini söyledi.
Öte yandan Balıkesirspor’un top başı yaptığı ilk antrenmanda kurban kesildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar futbolculara baklava ikram etti.
(İHA)