BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.413,63
HABER /  GÜNCEL

Balıkesirspor imzaları attırıyor

Süper lig takımlarından Balıkesirspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ederken, Başkan Tuna Aktürk İHA’ya yaptığı özel açıklamada, “P...

Abone ol

Süper lig takımlarından Balıkesirspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ederken, Başkan Tuna Aktürk İHA’ya yaptığı özel açıklamada, “Pazartesi günü 3 yabancı oyuncu ile transferi kapatacağız" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’de sürdüren Balıkesirspor, çalışmalarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, çalışmaların verimli geçtiğini ve yeni katılan oyuncuların uyumlarının sevindirici olduğunu söyledi.
Pazartesi günü transferi sonlandıracaklarını ifade eden Aktürk, “Kampımız güzel bir şekilde devam ediyor. Takıma yeni katılan oyuncuların eski oyuncular ile uyumları çok güzel. 3 yabancı oyuncumuz Pazartesi günü kampımıza katılacak. Bu oyuncuların ikisi orta saha ve bir tanesi de forvet arkasında oynuyor. Ondan sonra da transferi kapatacağız. Takımın gidişatından fazlasıyla memnunum. Önümüzdeki günlerde daha çok çalışarak uyum sorununu en aza indiririz” diye konuştu.
Oluşturacakları takım ve oynanacak oyunla ligi ilk 10 içinde bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekleyen Başkan Aktürk, “Benim asansör takım olmak gibi bir korkum kesinlikle yok. Biz ligi ilk 10 içinde bitireceğimize inanıyoruz. Oluşturacağımız takım ve oynadığımız oyunla da bunu herkes görecek. Balıkesirspor’un lige yeni bir renk getireceğinden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Balıkesirspor akşam antrenmanında çift kale maç yaptı. Teknik direktör İsmail Ertekin, oyuncularını sık sık uyararak daha fazla pas yapmalarını istedi. Takıma yeni katılan oyuncuların performansı göz doldurdu. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk antrenmanı sonuna kadar takip etti.
(İHA)