BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.434,95
HABER /  DÜNYA

Balıkesir’de hareketli saatler

Balıkesir’de valilik binasının duvarına bırakılan boru biçimindeki kutu polisi alarma geçirdi. Resimlerin ve fotoğrafların konulduğu kutular...

Abone ol

Balıkesir’de valilik binasının duvarına bırakılan boru biçimindeki kutu polisi alarma geçirdi. Resimlerin ve fotoğrafların konulduğu kutuları anımsatan şüpheli kutu fünye ile patlatıldı.
Balıkesir’de şehrin en işlek noktalarından birisi olan valilik binası yanında hareketli dakikalar yaşandı. Valilik bahçe duvarında boru biçiminde bir kutu olduğunu fark eden polis ekipleri olay yerini güvenlik çemberine aldı. Olay yerine çok sayıda polis gelirken, yol trafiğe kapandı. Vatandaşların kontrollü olarak geçişine müsaade edilirken, olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı. Polisin, caddenin ortasına sinyal kesici olarak bilinen jammer cihazını çalıştırdığı görülürken, yoldan geçen vatandaşlar meraklı gözlerle olup biteni izledi. Resim ve fotoğrafların konulduğu kutuları anımsatan şüpheli kutu fünye ile patlatıldı.
Patlatılan kutudan kara kalem çalışması resimler çıkarken, polisin güvenlik çemberini kaldırması ile trafik normal seyrine döndü.
(İHA)