BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir hava durumu yağmur fena geliyor

Balıkesir hava durumu 9 şubat on tahmini meteoroloji açıkladı. Balıkesir'de gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Özellikle yarın etkisini daha arttıracak sağanak yağıl zor anlar yaşatabilir. yetkililer şimdiden Balıkesir hava durumu için vatandaşları uyarıyor.

Abone ol

Balıkesir hava durumu 9 Şubat cuma son meteoroloji tahminleri. Balıkesir'de bugün hava durumu 4 derece ve parçalı bulutlu olacak. Balıkesir'de özellikle yarın 10 Şubat Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Artvin ve sabah saatlerinde Amasya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Ardahan ve Erzincan çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR: Ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.