BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Balbay’a geçmiş olsun telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, telefonda görüştüğü Mustafa Balbay’a “Seni demokrasi, özgürlük, insanlık adına kucaklıyorum, aramıza h...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, telefonda görüştüğü Mustafa Balbay’a “Seni demokrasi, özgürlük, insanlık adına kucaklıyorum, aramıza hoş geldin” dedi.
ÖNCE SMS’Lİ KUTLAMA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balbay’ın tahliyesi ile ilgili görüşlerini SMS atarak paylaştı. Kılıçdaroğlu, cep telefonlarına gönderdiği mesajda “Aramıza hoş geldin Mustafa Balbay, özlemiştik, seni çok seviyoruz.” dedi
Ardından Balbay’ı telefonla arayan Kılıçdaroğlu, "Seni demokrasi, özgürlük, insanlık adına kucaklıyorum, aramıza hoş geldin" ifadelerini kullandı. Balbay ise, Kemal Kılıçdaroğlu’nun sesini duymaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti ve en kısa sürede görüşüp görevine başlamak istediğini söyledi.

GÖRÜŞME BUGÜN
Tutuklu milletvekillerine de özgürlük dileyen Kılıçdaroğlu, Balbay’a “Meclis seni bekliyor. En kısa sürede bu uygulamanın diğer milletvekillleri için de geçerli olması dileği ile tekrar hoş geldin diyorum” yanıtını verdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu bugün Mustafa Balbay’la görüşecek.
(İHA)