BIST 9.725
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.432,20
GÜNCEL

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda devir teslim töreni

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 3 Temmuz'da yayımladığı kararnameyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Sırrı Topluyıldız, görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) 3 Temmuz Kararnamesi'yle İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine atanan Selami Hatipoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevini Sırrı Topluyıldız'a devretti.

Adliyede tören düzenlendi

Bakırköy Adalet Sarayı'nda içinde bulunan atrium alanında düzenlenen devir teslim törenine adliyede görevli hakim, savcılar ve adliye personeli katıldı. Törende bir konuşma yapan Selami Hatipoğlu çok güzel günler geçirdiklerini belirterek sıkıntılı dönemlerde kendisine yardımcı olan başsavcı vekillerine ve adliye personeline teşekkür etti. İyi bir ekip olduklarını vurgulayan Hatipoğlu, "Her faniye nasip olmayacak derecede uzun yıllar başsavcılık yaptım" dedi. Hatipoğlu, “21 yılımı bu meslekte başsavcı olarak tamamladım. Kısmet bundan sonra hakim olarak çalışmakta varmış" dedi.

Topyıldız: Güzel şeylere imza atacağımızı düşünüyorum

Yeni Başsavcı Sırrı Topluyıldız ise Hatipoğlu'na teşekkür ederek, "Bundan sonraki meslek hayatında, özel yaşamında rabbim hep güzellikler ona versin. Biz de bundan sonra inşallah başsavcımın desteğiyle, sizlerle birlikte güzel şeyler yapacağız. Ben de hepinizin desteğini bekliyorum. Kurumsal olarak güzel şeylere imza atacağımızı düşünüyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Çiçek ve plaket takdim edildi

Törende Hatipoğlu ve Topluyıldız'a çiçek ve plaket takdim edildi.

Sitene Ekle