BIST 9.706
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,33
POLİTİKA

Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ'dan flaş açıklamalar

Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası Kılıçdaroğlu'nun iddilarıyla ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu'na alçak, müfteri gibi ağır sözlerle yüklenen Bozdağ, Kılıdaroğlu için ''biraz onurlu davran ve istifa et'' çağrısında bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar kurulu sonrası gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu.Bozdağ'ın gündeminde Kılıçdaroğlu'nun iddiaları vardı. Kılıçdaroğlu'nun hesap iddilarıyla ilgili açıklama yapan Bozdağ Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi ve istifa çağrısında bulundu. İşte Bozdağ'ın açıklamasının satır başları:

ERDOĞAN'IN PARA TRANSFERİ AÇIKLAMASI

Her türlü para transferi de bu maksatla yapılabilir. Türkiye'de bu alanda herhangi bir sınırlama söz konusu olmamıştır, bundan sonra da sınırlama söz konusu olmayacaktır. Cumhurbaşkanımızın herhangi bir talimatı olmamıştır. Cumhurbaşkanımızın dikkat çektiği husus sadece kendi ülkesine güvenmediği için sermayesini başka yerlere aktarmak isteyenlere yönelik bir sitem olduğunu ifade etti.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

CHP'nin yarın açıklayacağı belge, kağıt parçası, yeni bombalar nedir bilmiyorum. Kılıçdaroğlu üst üste ekranlar önünde bir iddiada bulundu. Man Adası var, 1 sterlinlik şirketler var. Cumhurbaşkanının akrabası, ailesi para transfer ettiği iddialarında bulundu. İspat olarak da dekontları gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımız benim ve yakınlarımın para göndermesi söz konusu değildir, siyaseti ve Cumhurbaşkanlığını ispat edersen bırakırım dedi. CHP, Cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanlığından indirmek için terör örgütleri ile aynı hedefe koşma konusunda çalışma içerisinde.

KAĞIT PARÇALARI SAHTEDİR

Türkiye karşıtları ile işbirliği çok açık. Eline altın bir fırsat vermiş oldu sayın Cumhurbaşkanımız. İsim isim saydı, onun üzerine avukatlar açıklama yaptı ve Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ortada. Yurt dışına giden tek kuruş para yoktur. Kağıt parçaları da sahtedir.

Sitene Ekle
Etiketler