BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
GÜNCEL

Playboy modeli arkadaşının planı, hayatını cehenneme çevirdi!

Bağlanmış ve bir parmağı kesilmiş gibi görünen bir videoyu arkadaşına gönderen eski Playboy modeli, kendisini kaçıranların fidye istediğini söyledi. Videonun polise ulaşmasıyla olay çözüldü, modelin arkadaşı şoka uğradı.

Tori Brown, yakın arkadaşı olan eski Playboy modeli Angelica Harte’ın erkek arkadaşı Darren Fitzpatrick ile birlikte kendisine oynadığı zalim oyunu anlattı.

40 yaşındaki Harte’ın bir parmağı kesilmiş gibi gözüken bir video gönderdiğini ve onu kaçıran kişi gibi davranan Fitzpatrick’in 8 bin sterlin (yaklaşık 42 bin Türk lirası) tutarındaki fidyeyi acilen vermesini istediğini belirten Brown, şoke olarak hemen polisi aradığını söyledi. Polisin olayı çözmesinden sonra daha da şaşırdığını vurguladı.

4 çocuk annesi Brown, arkadaşının bağlanmış bir şekilde çığlık attığı videoyu gördükten sonra travma sonrası stres bozukluğu yaşadığını anlattı. “Bunu niye yaptığını merak ediyorum ve bir özür bekliyorum. Bana cehennemi hissettirdi. Ancak onu tanıdığım için doğrudan cevap alamayacağımı da biliyorum. Bence onun vicdanı yok!” dedi.

Eylül ayında yakalanan Harte ve Fitzpatrick çiftine verilen hapis cezasının infazı ertelenmişti.

Sitene Ekle