BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Bakan Soylu'dan helikopter kazasına ilişkin son dakika açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 12 kişinin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin son dakika açıklamada bulundu. Soylu kazanın nedeninin hava şartları olduğunu bildirdi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de polis helikopterinin olumsuz hava şartları nedeniyle düştüğünü söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düşen polis helikopteri hakkında, açıklama yaptı. Soylu, Helikopterin 12 kişilik bir mürettebatla dün saat 11.35'te Tunceli- Pülümür dağ yolundan kalkışa geçtiğini ve helikopterle tüm irtibatın saat 11.43 sıralarında kesildiğini söyledi.

''HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI''

İrtibatın kesilmesinin ardından helikopter için arama timlerinin yola çıktığını ve saat 16.34 sıralarında enkaza ulaşıldığını söyleyen Soylu, kazada helikopterde bulunan 12 mürettebatında şehit düştüğünü ifade etti. Soylu şunları söyledi:

"Oradaki hava şartları çok zor durumda. Helikopterin inebilme imkanı da şu anda yok. Oradan intikalleri konusunda arkadaşlarımız değerlendirme yapıyorlar. İnşallah en kısa süre içerisinde şehitlerimizi oradan alıp Tunceli'ye intikal ettireceğiz. Helikopterde herhangi bir dış etken söz konusu değil. Hava şartlarından dolayı bir kazanın olduğu görülüyor."

Tunceli'de son dakika polis helikopteri düştü 12 kişi şehit oldu

Tunceli'de helikopter düştü yeni görüntüler