BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
POLİTİKA

Bakan Soylu 'bu güne kadar sustum' deyip bombaladı...

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin PKK elebaşları için ödül koymasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Güya bizle dalga geçiyorlar' dedi...

İÇİŞLERİ Bakanı Soylu'dan ABD'nin PKK elebaşlarıyla Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan hakkında toplam 12 milyon dolar ödül koymasının Türkiye ile dalga geçmeye çalışmak olduğunu söyleyip ABD'yi bombaladı. ABD'nin kendisi hakkında koyup geçen hafta kaldırdığı yaptırım kararını hatırlatan Bakan Soylu şöyle konuştu:

DEMEK İSTİYORLAR Kİ... "En son üç teröristi listesine alıp güya milletimizin gönlünü alacaklar. Ben size bu fotoğrafı okuyayım mı? Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım. Güya bizle dalga geçiyorlar. İki bakanı yaptırım listesinden çıkartıp, üç teröristi yaptırım listesine koyuyorlar. Bize demek istiyor ki 'senin bakanınla terörist arasında bir fark söz konusu değil' biz de bunu yiyeceğiz."

ARKADA PKK İLE PETROL PAZARLIĞI YAPIYOR... "Stratejik ortağımız, bizle beraber, 3 tane teröristi listesine alırken, arka cephede, Suriye Irak cephesinde, PKK ile beraber 'petrolün yüzde 25'i benim olacak, yüzde 75'i senin olacak' hesabını yapanlardır."

NE YAPTIKLARI BİLGİMİZ DAHİLİNDE... "Bu bir iki yüzlülüktür, bu samimiyetsizliktir. Bu kadar açık ve nettir. Nerede, hangi gün, kimle yaptığı da bilgimiz dahilindedir. Türkiye, eski Türkiye değildir. Türkiye'yi eski Türkiye olarak niteleyenler yanılmaktadır ve yanıldıklarını da anlamaktadırlar."

Sitene Ekle
Etiketler