BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
MEDYA

İstanbullu Gelin'de beyin yakan sahne! İzleyicinin tepesi attı

Star TV'nin 3 sezondur devam eden sevilen dizisi İstanbullu Gelin 61. bölümü ile ekrana geldi. Reyting listelerinde de yüz güldüren dizinin bir sahnesi ise izleyiciyi adeta çıldırttı!

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen ve her hafta reyting sıralamasında zirveyi zorlayan dizisi İstanbullu Gelin 61. son bölümü ile ekrana geldi ve binlerce izleyiciyi şok eden bir sahneyle yok artık dedirtti.

Yeni sezona, dizinin kardosuna dahil olan başarılı isimler ile çok hızlı giren İstanbullu Gelin'de her hafta yeni bir olay var! Ülfet Hala ve Güneş karakterini daha ilk bölümlerden benimseyen izleyici ise senaryonun gidişatından ve heyecanından oldukça memnun görünüyor.

İstanbullu Gelin'in son bölümündeki bir sahne ise izleyiciye yok arttık, bu kadar olur mu dedirtti. Peki neydi o sahne ve neden tepkilere neden oldu?
 

Son bölümde Faruk Boran, kardeşi Fikret Boran ve eşleri annelerinin evleneceği kişi olan Garip Bey'in evine kahvaltıya gittiler. Eşlerinin ve anneleri Esma Boran'ın hatrına kahvaltı masasına oturan Boran kardeşler bir an önce ortamdan uzaklaşmak isterken Faruk Boran'ın aklına bir fikir geldi.

KIZI YAZ'I GEZDİRMEYE GİTTİ: Garip Bey'in evinden uzaklaşmak isteyen Faruk, iş bahanesi ile evden daha 4 aylık olan kızı Yaz ile birlikte çıktı. Bu arada yakın arkadaşı Akif ile buluşmak isteyen Faruk onu arayarak bir mekana davet etti.

 

Sitene Ekle