BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bakan Müezzinoğlu, vatandaşla bayramlaştı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ ve seçim bölgesi Edirne’den sonra Kırklareli esnafı ve vatandaşları ile bayramlaştı.<br/> Müezzin...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ ve seçim bölgesi Edirne’den sonra Kırklareli esnafı ve vatandaşları ile bayramlaştı.
Müezzinoğlu, "Şehitlerimiz olmasaydı biz bugün burada bu kadar huzur, mutluluk içinde bayramlarımızı yapamazdık" dedi.
Bakan Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, eşi Gülseren Yaman, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve partililerle bayramlaşıp, esnafı da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Bakan Müezzinoğlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sabah Tekirdağ’da öğlen Edirne’de, akşam üstü ise Kırklareli’de şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Şehitlerimiz olmasaydı biz bugün burada bu kadar huzur, mutluluk içinde geleceğe umutla bakan bayramları yapamazdık” dedi.
Tüm Trakyalı hemşehrilerinin, bütün vatandaşların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladığını, birlikte nice bayramları görmenin nasip olması dileğini yineleyen Müezzinoğlu, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın bayramlarını şimdiden tebrik ettik. Hem de varsa bizden bir istek ve arzuları onları sorduk. Şehit ailelerimizi ziyaret ederek onların açılarını paylaşıyoruz. Yaşlılarımızı, büyüklerimizi ziyaret ederken mutlaka şehit ailelerimizi de ziyaret etmeliyiz. Geleceğe umutla, güvenle bir yolculuk yapacaksak mutlaka acıları da paylaşmamız lazım. Bizlere bugünleri bahşedenleri asla unutmamamız lazım. Onların varsa sıkıntıları, dertlerini paylaşarak azaltalım ki yarınlara milletle paylaşacak mutluluklarımız olsun. Tüm Kırklarelili, Tekirdağlı, Edirneli hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum” diye konuştu.
(İHA)