BIST 10.056
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.419,34
HABER /  GÜNCEL

Bakan Güler, Ali'nin ailesini aradı mı?

Ali İsmail Korkmaz, dövülerek öldürüldü. 38 gün hayat mücadelesi verdikten sonra 10 Temmuz günü hayatını kaybetti.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA-

Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünden sonra Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir'e bir açıklama yapan Muammer Güler "“Bu olayın aydınlanması için devlet olarak teyakkuz halindeyiz. Sonuna kadar gidilmesi ve bu işin çözülmesinde kararlıyız. Hatay valimize talimat verdim. Kendisi hayatını kaybeden gencimizin acılı ailesine bizzat benim adıma taziyede bulunacak. Ben de ilk fırsatta anne babasını arayacağım ve üzüntülerimi paylaşacağım” demişti.

Peki, İçişleri Bakanı Muammer Güler aileyi aradı mı? Ali İsmail Korkmaz'ın abisi Gürkan Korkmaz İnternethaber'e konuştu,  Hatay Vali'sinin kendilerini ziyareti esanasında İçişleri Bakanı'nı aradığını ve o gün İçişleri Bakanı'nın babasıyla konuştuğunu söyledi:

"İki gün önce Hatay Valisi bize ziyarete geldi. O geldiğinde İçişleri Bakanını aradı o şekilde babamla görüştü. Hatay milletvekilleri, Adalet Bakanı ve AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal aradı. Bunun dışında meclisteki dört partiden ve işçi partisinden milletvekilleri arayıp baş sağlığı dilediler.