BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bakan Avcı, hayırseverleri ödüllendirdi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Burdur programı kapsamında eğitime katkı veren hayırseverleri ödüllendirdi. <br/>Milli Eğitim Bakanı Nabi Avc...

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Burdur programı kapsamında eğitime katkı veren hayırseverleri ödüllendirdi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmenler toplantısından sonra Grand Özeren Otel’de, hayırseverlerle yemek yedi. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin yaptığı konuşmada, Burdur’un eğitim alanında son derece heyecanlı, canlı ve başarılı bir il olduğunu aktararak, "Eğitim sektöründe bize çalışmalarımızda destek veren hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Şu anda yapımı devam eden 60 tane okulumuz var ve protokol aşamasında 55 tane var" diye konuştu.
Bakan Nabi Avcı ise yaptığı konuşmada, "Burdur aslında eğitim göstergeleri bakımından, çok şükür Türkiye ortalamasının epey ilerisinde görünüyor. Gerek derslik başına çalışan öğretmen sayımız, gerek öğretmen başına düşen öğrenci sayımız itibariyle göstergelerimiz iyi ve bunun da olumlu sonuçlarını her sınavda görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Burdur’da pek çok okulun, dersliğin alt yapısının yenilenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Bakan Avcı, hayırseverlere, "Sizler de büyük bir cömertlikle, bu büyük hamlede Milli Eğitim’in, devletimizin yanında oluyorsunuz. Gayretlerinizin halkımız tarafından da büyük bir takdirle karşılandığını biliyorum. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Katkılarınızın devamını diliyor, bu hayırlı hizmetlerin diğer vilayetlerdeki vatandaşlara örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.
Bakan Avcı konuşmasından sonra, okul ve derslik kazandıran hayırseverlere teşekkür plaketlerini takdim etti. Avcı, ayrıca yeni yapılacak olan ortaokul protokolünü imzalayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.