BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL

Bakan Arslan ve Demircan korkunç kazanın olay yerinde

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bakan Arslan'ın Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop ile kaza yerinde incelemelerini sürdürdüğünü açıkladı.

Abone ol

TEKİRDAĞ'ın Muratlı ve Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi'nde yolcu treninin 5 vagonunun raylardan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop kaza yerine geldi.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada 125 ton kapasiteli kurtarma vinci dahil olmak üzere çok sayıda kurtarma / yardım araç gereçlerinin kaza yerine ulaştığı belirtilerek şöyle denildi:

BAKANLAR ARSLAN VE DEMİRCAN OLAY YERİNDE

İstanbul seferini yapan tren devrildi: Ölü ve yaralılar var!

"Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop kaza yerinde incelemelerini sürdürmektedirler. Kaza sahasında çalışmalar ve işlemler devam etmekte olup, devrilen vagonların kaldırılması için bir adet 125 ton kapasiteli kurtarma vinci dahil olmak üzere çok sayıda kurtarma/yardım araç gereçleri kaza yerine ulaştırılmıştır. Yaralı yakınları, Sağlık Bakanlığı’na bağlı Bilgi İletişim Merkezi (SABİM)’in 184 no’lu telefonunu arayarak yaralılar hakkında bilgi alabilirler."

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI

Bu arada Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki tren kazasında yaralananları, tedavi gördükleri Çorlu Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Bakanlar Demircan ve Arslan, Çorlu Devlet Hastanesine geldi. Burada tedavi gören yaralıları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini ileten Demircan ve Arslan, yetkililerden bilgi aldı.

Erdoğan'dan tren kazasıyla ilgili taziye          

Tren kazası ile ilgili flaş gelişme: Başbakanlık nedenini açıkladı!

Tekirdağ Çorlu'da tren devrildi: İşte ilk fotoğraflar!Tekirdağ Çorlu'da tren devrildi: İşte ilk fotoğraflar!Tekirdağ Çorlu'da tren devrildi: İşte ilk fotoğraflar!Tekirdağ Çorlu'da tren devrildi: İşte ilk fotoğraflar!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN