BIST 9.595
DOLAR 32,51
EURO 34,65
ALTIN 2.478,45
HABER /  GÜNCEL

Bakan Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Üsküdar'da önce Romanlarla iftarda bir araya geldi, ardından esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla buluştu

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından kurulan "Roman Komisyonu"nun iftarına katıldı. Selami Ali Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde Roman vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak sorunlarını dinledi ve birlikte iftar yaptı.

Konuşmasında Romanların kendileri için önemine işaret eden Albayrak, "İlçe Başkanımız beni davet edince dedim ki 'Roman hemşehrilerimiz bizi çok ama çok sever, onların davetine icabet etmek gerek.' Bugün sizlere hem Cumhurbaşkanımızın selamını iletmek hem de onun adına dua istemek için geldim." ifadelerini kullandı.

Albayrak'ın, "24 Haziran seçimlerinde uzun adam, başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya var mısınız?" sorusuna Romanlardan güçlü "Evet." yanıtı geldi.

Albayrak, konuşmasında Roman vatandaşlardan tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi 24 Haziran'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istedi.

Berat Albayrak'a yoğun sevgi gösterisinde bulunan Roman vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de "En büyük Roman Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.