BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46

Bak şu Nihat'ın yaptığına!

Bak şu Nihat'ın yaptığına!

Survivor'da kavga ettikten sonra oyun dışı kalan pascal'dan nihat doğan'la ilgili şok iddia:"kemerburgaz'da oturuyorum, nihat da aynı yerde oturuyor. bir gün arabamla giderken karşı karşıya geldik. nihat arabadan indi, ben de indim, tepkisini merak ediyordum. sonra bana doğru geldi ve 'vay...

Bak şu Nihat'ın yaptığına!

Survivor'da kavga ettikten sonra oyun dışı kalan Pascal'dan Nihat Doğan'la ilgili şok iddia:

"Kemerburgaz'da oturuyorum, Nihat da aynı yerde oturuyor. Bir gün arabamla giderken karşı karşıya geldik. Nihat arabadan indi, ben de indim, tepkisini merak ediyordum. Sonra bana doğru geldi ve 'Vay kardeşim naber, napıyorsun' diye boynuma sarıldı. aradan zaman geçti ve Nihat bir televizyon programına çıkıp olanları tam tersi şekilde anlattı. Benim gidip ona sarıldığımı söyledi. Şaşkınlığım daha da arttı. Ve gelip bana sarılan o adam benim için 'Aç zenci, mülteci' gibi laflar etti"

Bak şu Nihat'ın yaptığına!

Git kendine bekar bul!

Günay Musayeva, eşi Tolga Karel'in eski sevgilisi Öykü Çelik'e çattı: Ne zaman kamera görse kocamdan bahsedip ucuz reklam yapıyor. O kadın reklamını bekar erkeklerle yapsın!

Bak şu Nihat'ın yaptığına!

Ailelerimiz tanıştı ama biz evlilik planları yapmadık

Ünlüler aleminin gözde çiftlerinden Zeynep Beşerler ile işadamı Selçuk Yorgancıoglu, önceki akşam Bebek'teki bir kafedeydi. Her gittikleri mekanda çifte kumrular gibi el ele, göz göze olan ikiliyi görenler; onlara 'aşk böcekleri' yakıştırmasını yaptı. Gazetecilerle konuşurken de el ele tutuşan sevgililer, haklarında çıkan evlilik haberleriyle ilgili "Çıkan haberler asılsız! Şimdilik evlilikle ilgili bir karar aldığımız söylenemez. Ailelerimizi tanıştırdık fakat daha öyle bir adım atmış değiliz" dedi.

Bak şu Nihat'ın yaptığına!

Berlin'den ince döndü

Altı aydır Berlin'de yaşayan İzel; önceki gün City's'deydi. "Çok güzel bir albüm yaptım" diyen ünlü popçu, şunları anlattı: "Berlin'de biraz kendime zaman ayırdım, kilo verdim ve çok güzel bir albüm yaptım. Türkiye'ye de üç gün önce geldim..."