BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Bak seni öldürürüm!

Genel Kurula Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı arasındaki kavga damga vurdu.

Abone ol

KOÇ:
UEFA'yı çok büyütüyor ve önemsiyorsunuz. UEFA ne yapacak ki? Boş verin

TÜRKMEN:
Yaptırımlarla karşılaşabiliriz. Sizi Şampiyonlar Ligi'ne almayan UEFA değil mi?

YARALI:
Yeter be kardeşim! Her yerde sürekli sen konuşuyorsun. Bak seni öldürürüm!


Genel Kurulda Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı arasındaki kavganı ayrıntılarını Sabah'tan Fatih Doğan yazdı.

Bir saatlik arada kulüp başkan ve yöneticileri sohbet ederken önce F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç ve Nedim Türkmen arasında tartışma yaşandı. Ali Koç "UEFA'yı çok büyütüyor ve fazla önemsiyoruz. UEFA ne yapacak ki? Boşverin" deyince, Nedim Türkmen, "Yaptırımlarla karşılaşabiliriz. Sizi Şampiyonlar Ligi'ne almayan UEFA değil mi?" dedi.

Bu tepkiyi beklemeyen Koç, Nedim Türkmen'e "Boş konuşma" yanıtını verdi. Türkmen bu cevap üzerine ayağa kalkıp Koç'a "Sen kimsin?" deyince devreye Manisa Başkanı Kenan Yaralı girdi. Yaralı, Türkmen'e, "Yeter be kardeşim. Her yerde konuşuyorsun. Biraz sus yoksa bak seni öldürürüm." dedi.

Sözlerinin dozajını artıran Yaralı hakaret ve küfürlerle Türkmen'in üzerine yürüdü. Orduspor Başkanı'na fiziksel saldırıda bulunmak üzere olan Yaralı'yı Sadri Şener ve Kazım Yılmaz durdurdu. "Canımı Sadri Şener'e borçluyum" diyen Türkmen, Kenan Yaralı'yı mahkemeye vereceğini açıkladı. .