BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
MEDYA

Bahtiyar Ölmez 4.yeni bölüm fragmanı final mi yapıyor?

Bahtiyar Ölmez 4.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 2 Aralık tarihinde ekrana gelecek olan Bahtiyar Ölmez yeni bölümünde neler olacak?

ATV'nin cumartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Bahtiyar Ölmez yeni bölümü merak ediliyor. Yetkin Dikinciler'in başrolünde oynadığı Bahtiyar Ölmez 4.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Bahtiyar'ın maceralarının anlatıldığı dizi cumartesi günleri güçlü rakipleriyle mücadele ediyor. O Ses Türkiye, Fazilet Hanım ve Kızları gibi hem yarışma hem de dizilerle mücadele eden Bahtiyar Ölmez'in 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BAHTİYAR ÖLMEZ 4.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

2 Aralık'ta ekrana gelecek olan Bahtiyar Ölmez'in 4.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bahtiyar Ölmez 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz.

REYTİNGLERDE İLK 10'A GİREMEDİ

Bahtiyar Ölmez'in geçen haftaki reyting sonuçlarına baktığımız zaman ilk 10'a giremediğini görüyoruz. Bakalım ilerleyen günlerde Bahtiyar Ölmez'in akıbeti ne olacak!

Bahtiyar Ölmez 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Bahtiyar çatışmanın ortasında kalıyor! Bahtiyar Ölmez yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de ATV'de!

Sitene Ekle